Макар че са двойка от 2012 г., Мила Кунис и Аштън

...
Макар че са двойка от 2012 г., Мила Кунис и Аштън
Коментари Харесай

Мила Кунис и Аштън Кътчър за пръв път заедно на бляскаво събитие

Макар че са двойка от 2012 година, Мила Кунис и Аштън Кътчър не обичат нито да показват обществено любовта си, нито да се появяват заедно на публични събития. Затова и първото им взаимно наличие на Оскарите си е напряко огромна вест.

Мила Кунис и Аштън Къчър направиха дружно своя дебют на аления килим на Оскарите на церемонията по връчването на премиите през 2022 година

В неделя, 27 март, дългогодишната двойка, която е женена от 2015 година, театралничи дружно на аления килим пред Dolby Theatre преди 94-те годишни награди Оскар. За мотива, който бе вторият път, когато двойката се демонстрира дружно на червен килим, откогато се появиха в " Шеметни години ", Кунис избра бледорозова рокля, до момента в който Кътчър носеше черен смокинг.
 Снимка 568572
 

Актьорите изглеждаха доста влюбени, като не преставаха да се взират един в различен и се смеят, до момента в който позираха за фотоси. Мила Кунис беше поканена на церемонията, с цел да представи Риба Макинтайър, която се качи на сцената, с цел да направи прочувствено осъществяване на " Somehow You Do ". 

Актрисата, която е родена в Украйна, употребява мотива, с цел да повдигне още веднъж въпроса с тежкото състояние на сънародниците си сега. Тя не пропусна да похвали " издръжливостта " на украинския народ на фона на съветската инвазия.
 Снимка 568573
 

" Последните световни събития накараха доста от нас да се усещат извънредно. И въпреки всичко, когато станете очевидци на силата и достолепието на тези, които са изправени пред такова опустошаване, е невероятно да не бъдете разчувствани от тяхната резистентност. Човек не може да не бъде в благоговение от тези, които намират сили да продължат да се борят през невъобразимия мрак ", безапелационна е актрисата.

Мила Кунис и Аштън Кътчър съумяха да съберат 35 милиона $ за Flexport и Airbnb, които са в помощ на украинските бежанци. Активните дейности на Мила Кунис и Аштън Кътчър станаха причина персонално президентът Володимир Зеленски да похвали напъните, които поставят.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР